Izbor osiguranja privatne imovine; kuća, stan, apartman
Bilijon ima izbor

U vezi osiguranja privatne imovine postoji i dalje previše nedoumica i predrasuda, npr. da je preskupo, da se ne isplati, da se to nikad ne može naplatiti, itd. Predrasude su tu da se ruše.

Preskupo svakako nije, posebno u usporedbi sa osiguranjem vozila. Bez vozila možemo živjeti, bez kuće ili stana ostati je puno teža situacija. Svaki proizvod osiguranja imovine za privatne objekte se sastoji od 3 paketa (osnovni, srednji i najveći) za unutrašnjost i 3 paketa za građevinski dio objekta. Da ugovorite i samo osnovni paket već imate pokrivene rizike požara, oluje, tuče, izljeva vode iz cijevi. Govorimo o najučestalijim štetama na imovini.

Naplatiti se može svaka šteta koja je u skladu sa uvjetima i pokićem. Ako niste sigurni što imate ugovoreno i kako prijaviti štetu, uvijek se možete nama obratiti za pomoć. Nakon srpanjske oluje i par dana nakon toga tuče na području Zagreba i okolice još uvijek nisu riješene sve štete, ali ne iz razloga sporosti nego obujma i broja šteta (neki su prijavljivali i više puta, neka se oštećenja nisu vidjela isti dan itd.)

Bilijon ima široki izbor osigurnja imovine, možemo vam ponuditi više opcija, ali smo svakako više za razgovor i slušanje što klijentu zaista treba od pokrića. Nakon toga radimo izračun i dodajemo ili smanjujemo po potrebi. Čitanje i listanje 10 različitih ponuda nikome nije zabavno i dovodi do zbunjenosti od previše informacija. Usporedbe ponuda osiguranja imovine u smislu cijene nisu moguće jer svaka osiguravajuća kuća ima različite pakete pokrivenih rizika.

Za više informacija pošaljite upit.

 

 

 

 

 

 

 

 

foto: Rawpixel/Freepik