Izbor osiguranja vozila, automobilska odgovornost i kasko
Bilijon ima izbor

Osiguranje vozila, prvenstveno obavezno osiguranje automobilske odgovornosti, predmet je stalnih usporedbi tipa: “koja je kuća najjeftinija ?”, “tko najbolje isplaćuje ?”, “tko ima najbolju pomoć na cesti?”, “tko ima najbolju zaštitu bonusa?”. Svakako je možda najčešće pitanje tko je najjeftiniji.

Cijene ovise o više faktora i nema jedne kuće koja je najjeftinija. Neki su povoljniji za mlađe, neki za starije vozače, neki za snažnija vozila, neki za teretna vozila. Bilijon u svojoj ponudi ima gotovo sve osiguravajuće kuće sa tržišta osiguranja motornih vozila. To ne znači da radimo svakom klijentu 10 ponuda, naši prodavači poznaju cjenike i uvjete toliko da unaprijed mogu odrediti izbor od 2 ponude koje bi klijenta trebale zadovoljiti.

Razlike su u dodatnim pokrićima koje klijenti ugovaraju: pomoć na cesti, zaštita bonusa, osiguranje putnika od nezgode, zamjensko vozilo, lom stakla, nalet na divljač, različiti mini kasko paketi itd.

Najveća dodatna vrijednost koju dobivate ugovaranjem osiguranja u Bilijonu je osoba kojoj se možete obratiti u vezi pomoći kod obavljanja registracije vozila, prijave i naplate štete, popravka vozila. To su situacije koje štete i vrijeme i novac.

 

fotografija: Rawpixel