Zašto ugovoriti Allianz Moj Auto policu ?

Kod ugovaranja osiguranja automobilske odgovornosti nudi vam se širok izbor različitih osiguravajućih kuća sa još većim izborom pokrića koji su vezani uz obavezno osiguranje. Allianz u ponudi ima 4 paketa, od kojih je Max paket puni kasko.

 

 

Comfort paket pruža pravnu zaštitu, pomoć na cesti i osiguranje vozača i putnika od nezgode (na iznos 50.000 smrt i 100.000 kn trajni invaliditet), a premijom vas najčešće ispadne jednako kao i osnovno AO pokriće. Napomena je da svi klijenti koriste mogućnost Zbrajalice, komercijalnog popusta za sve aktivne Allianz police u obitelji (do -15% dodatnog popusta).

Plus i Extra su paketi sa djelomičnim kaskom.

Max paket je puno kasko pokriće, s napomenom da Allianz jedini u svom kasku nudi Gap pokriće, osiguranje vrijednosti novog vozila. Pokriće vrijednosti novog vozila (bez umanjenja za procijenjenu istrošenost) u slučaju totalne štete (uništenja ili krađe vozila). Primjenjivo za vozila do 6 mjeseci starosti u trenutku sklapanja ugovora o osiguranju i vrijedi do dvije godine starosti vozila. Ovo je jako bitna stavka za sve koji nabavljaju vozilo na financiranje (kredit, leasing).

Štete se prijavljuju putem telefona i interneta. Birate način isplate štete. Kroz aplikaciju i online sučelje za klijente je moguće pratiti tijek obrade štete.

Za više informacija i izračun premije pošaljite upit.