Generali paketi osiguranja privatne imovine

Osiguranje privatne imovine kod Generalija se sastoji od više proizvoda: osiguranje obiteljskih kuća i stanova (etažno vlasništvo), osiguranje predmeta kućanstva, dragovoljno osiguranje članova kućanstva od nezgode, osiguranje odgovornosti osiguranika u svojstvu iznajmljivača (za stanove, kuće, apartmane u najmu) i osiguranje gostiju apartmana od nezgode.

Osiguranje građevinskog dijela kuće ili stana se osigurava kroz 3 paketa: Osnovni, Komforni i Ekskluzivni. Kompletan pregled svih paketa je dosta opsežan, može se dobiti na uvid kod kalkulacija i izračuna premije.

Svakako su za preporuku širi paketi jer pokrivaju npr. izljev vode zbog smrzavanja cijevi, korozije, začepljenja. Štete od mehaničkog loma, štete na cijevima izvan objekta, na osiguranom zemljištu, itd. Slično je i kod loma stakla, u većim paketima imate pokriće na pločama za kuhanje, wc keramici, tuš kabinama, staklima na slikama, vitrinama, zidnim ogledalima, itd.

Uz svaki od paketa je moguće ugovoriti rizik potresa. Ista je situacija sa osiguranjem kućanstva, odabir između 3 paketa i mogućnost dodatka potresa.

Moguće su kombinacije paketa, ne mora isti paket biti odabran za građevinski dio i kućanstvo.

Od dodatnih osiguranja je moguće ugovoriti osiguranje sustava za grijanje od loma (uz osiguranje građevinskog dijela), osiguranje bazenske opreme i solarnih panela, osiguranje električnih aparata uz osiguranje kućanstva, osiguranje bicikla od krađe i zdravstveno osiguranje pasa i mačaka.

Za odabir idealnog paketa za vas i dodatne konzultacije pošaljite upit.