Grawe Vital akcija povodom Svjetskog dana zdravlja

Grawe je povodom Svjetskog dana zdravlja lansirao promo kampanju naziva 90/98 kojom nastavlja podsjećati na važnost preventivnih pregleda tijekom cijele godine.

Ako se otkrije u ranoj fazi, preventivnim pregledom, postotak izlječenja raka dojke je 90 %, a raka prostate 98 %.

Neki od razloga iz kojih se mnogi od nas teško odlučuju na redovito obavljanje preventivnih pregleda prije svega su ubrzana i stresna svakodnevica, nedostupnost termina ili nezanemarivo visoke cijene privatnih pregleda.

Grawe je iz tog razloga razvio mrežu s više od 300 ugovornih zdravstvenih ustanova  (u to se ubrajaju više od 250 specijalističkih poliklinika i 23 bolnice) diljem Hrvatske u kojima se uz ugovorenu policu dodatnog zdravstvenog osiguranja Vital mogu jednostavno i brzo obaviti preventivni pregledi.

U sklopu GRAWE kampanje 90/98 i povodom Svjetskog dana zdravlja GRAWE je organiziralo akciju GRAWE VITAL u sklopu koje svim ženama koje ugovore GRAWE VITAL policu dodatnog zdravstvenog osiguranja poklanja dodatni UZV pregled dojki, a svim muškarcima dodatni UZV pregled prostate u odabranim zdravstvenim ustanovama diljem Hrvatske.

Ova će akcija trajati od 15. travnja do 15. svibnja 2021., a važno je napomenuti da se na pregled može naručiti odmah nakon ugovaranja police te tako bez čekanja i odgađanja besplatno obaviti čak dva pregleda – inicijalni te kontrolni nakon godinu dana.

Za sve novougovorene police GRAWE VITAL u periodu od 15. travnja do 15. svibnja 2021. ukida se karenca za sistematski pregled, to jest polica se može koristiti odmah, a svoj termin u nekoj od zdravstvenih ustanova moguće je dogovoriti telefonski ili putem e-maila.

Dodatne informacije i ugovaranje police.