Novosti kod proizvoda osiguranja života s investicijskim fondovima Grawe Invest

 

Od 08.04.2021. u ponudi Grawe osiguranja života Invest i Invest 4U imamo novu paletu od tri investicijska fonda koji pripadaju u klasu održivih investicijskih fondova. Tako se Grawe Hrvatska d.d. priključuje svjetskom trendu u kojem je pri prodaji takvih proizvoda sve bitniji društveni, ekološki i gospodarski aspekt održivosti.

Invest 4U postaje proizvod kod kojeg klijent prije sklapanja ugovora odabire vrstu ulaganja:

  • trenutna, klasična koja se sastoji od Apollo Styrian Global Equity, Value Investments Fonds Klassik i Apollo 2 Global Bond
  • održive vrste ulaganja koja se po redoslijedu ulaganja sastoji od fondova Apollo Nachhalting Aktien Global, Superior 3 Ethik i Apollo Nachhaltig Global Bond

Prinos fondova je za primjer, Apollo Styrian Global Equity – posljednjih 6 godina rast 8,92 %, Apollo Nachhaltig Aktien Global 7,55 % rasta.

Stanje fondova možete pratiti na dnevnoj bazi i javno je vidljivo.

Druga je novost da se od 08.04.2021. može ugovarati dodatna osiguranja s početkom osigurateljne godine po postojećim policama, Grawe 2GO (dodatno osiguranje za slučaj smrti od prometne nezgode), Grawe Care 4U (dodatno osiguranje od nesretnog slučaja), RAC1Z (dodatno osiguranje za slučaj smrti).

Za više pojašnjenja i izračun premije pošaljite upit.