Grawe Vital akcija / naručite se na besplatni ultrazvuk dojki odmah !Rak dojke najčešći je oblik tumora kod žena, a smrtnost u Hrvatskoj uslijed te bolesti među najvišima je u Europi. Mjesečno od raka dojke u Hrvatskoj oboli oko 250 žena, a više od 90 njih izgubi bitku, te čak 20ak muškaraca. Najveći broj oboljelih je između 50. i 69. godine života, dok je u dobi 35. do 45. godine vodeći uzrok smrti. U Hrvatskoj je smrtnost u porastu, dok je u nekim zapadnim zemljama, primjerice SAD u padu. Razlog je rano otkrivanje bolesti.

Redovita kontrola uključuje preventivni ultrazvuk dojki koji je potrebno napraviti svake godine, a mamografiju ovisno o nalazu ultrazvuka i preporuci specijalista, svake ili svake druge godine.
Prosječna cijena pregleda s UZV dojki u privatnim klinikama stoji oko 400 kn. Ukoliko pacijent ima policu dodatnog zdravstvenog osiguranja, ostvaruje pravo na besplatni sistematski pregled i u sklopu kojeg može obaviti i UZV dojki. Cijena police Grawe Vital dodatnog zdravstvenog osiguranja kreće se već od 70 kn mjesečno.

Iznimno, za sve novougovorene police Grawe Vital u razdoblju od 01.10. do 31.10.2017. poklanja se još jedan, dodatni UZV pregled dojki te ukida karenca pa osiguranik pregled može obaviti odmah, bez čekanja.

Izračun