Osiguranje bicikla od krađe za vrijeme korištenjaSvakodnevno putovanje na posao, fakultet, školu (eng. commuting) mnogim je ljudima postalo prihvatljivije obavljati biciklom. Više je razloga za to, od lakšeg prolaska kroz gradsku gužvu, tjelovježbe, osjećaja slobode itd..

Ali postoje mnoge otegotne okolnosti zbog kojih se neki ne odlučuju na takav transport, a jedna od njih je i neadekvatan parking. Sve je više krađa bicikala, bez obzira na razne lance i lokote, jer svaki je moguće provaliti, samo je pitanje koliko će kradljivac imati vremena za pozabaviti se otključavanjem ili rezanjem.

Kao dodatnu zaštitu možemo vam preporučiti osiguranje bicikla od krađe. Radi se kao dodatak na polici osiguranja kućanstva, a osim bicikla pokriveni su i njegovi sastavni dijelovi i pribor, uključujući i prikolicu. Pokriće vrijedi i izvan mjesta osiguranja naznačenog na polici, ali unutar Europe.
Važno je da je bicikl bio zaključan bravom na način koji je uobičajen u prometu i da je krađa počinjena između 6 i 22 sata. Cijena je vrlo prihvatljiva obzirom na veliki rizik.

Za sva dodatna pitanja i izračun javite se upitom.